Brutale 800 Rosso
Informácie
Technické informácie
Video
Financovanie
Máte otázku
Informácie

Trojválcový motor Brutale 800 dosahuje rekordných 208 koní pri 13 450 ot./min. Keď sa zhoduje s výfukovým systémom Arrow a vyhradenou ECU, toto číslo stúpa ešte ďalej a dosahuje dych berúcich 212 k (156 kW) pri 13 600 ot / min. Najrýchlejší nahý bicykel na planéte rozbije všetky prekážky a požaduje najvyššiu rýchlosť nad 300 km / h.

Model 1000 Serie Oro obsahuje niekoľko charakteristických konštrukčných prvkov Brutale, ako sú napríklad jeho svetlomety, palivová nádrž a kapota chvostov. Všetky sú navrhnuté a skonštruované pre tento model a zabezpečujú rovnaký štýl, aký sa tradične spája s názvom Brutale.

Delené sedadlo ponecháva viditeľný vzor podkladového uhlíkového vlákna. Konzola ŠPZ je pripevnená k jednostrannému kyvnému ramenu. Držiaky kolíkov na nohy so závitom pripomínajú konzoly na mimoriadne špeciálnom RVS # 1 a ráfiky kolies sú zo 100% uhlíkových vlákien. Napokon, schéma s červenou farbou s matným povrchom poskytuje exkluzívny kovový efekt.

Inžinieri MV Agusta radikálne zmenili pôvodnú konštrukciu inline štvorvalcového motora, pričom nedotkli iba dizajn niektorých odliatkov a koncepčných rohových kameňov, ako napríklad centrálneho distribučného reťazca a radiálnych ventilov. Všetko ostatné je úplne nové v mene zlepšeného výkonu.

Pre štvorvalcový motor Brutale 1000 Serie Oro vyvinula spoločnosť MV Agusta špecifickú centrálnu riadiacu jednotku, ktorá reguluje systém viacerých máp Full Ride-by-Wire a zhromažďuje údaje jednotky inerciálneho merania (IMU). Skúsenosti získané počas majstrovstiev sveta v Superbike viedli k radikálnemu zlepšeniu systému riadenia pohonu (ktorý môže byť nastavený na 8 úrovní a deaktivovaný), systému zabrzdenia kolies, systému riadenia štartu a EAS 2.0 hore a dole. systém, ktorý funguje na kopci aj na kopci.

Elektronické odpruženia Öhlins poskytujú optimálne riadenie jazdy vo všetkých podmienkach vozovky. Vzhľadom na výnimočnú najvyššiu rýchlosť nad 300 km / h boli vedľa chladiča namontované dva spojlery, čím sa zlepšila stabilita a zaťaženie predného kolesa. Nové strmene Brembo Stylema držia plávajúce disky s priemerom 320 mm a sú spojené so systémom Bosch 9.1 ABS, najkompaktnejším a najľahším na trhu. Brutale 1000 Serie Oro sa štandardne dodáva aj so snímačmi tlaku v pneumatikách.

Technické informácie
Valce: 3
Objem motora: 798cc
Výkon motora: 140hp
Maximálna rýchlosť: >250km/h
Nosnosť: 164kg
Max.otáčky: 9300 R.P.M.
Štartér: elektrický
Spotreba: 6,7l/100km
Emisný štandart: Euro 4
Video

Financovanie

Vaše meno priezvisko/názov firmy (povinné)

Váš email (povinné)

Váš telefón (povinné)

Firma/FO/Súkromná osoba (vyberte)

Úver/Leasing/tretiny (vyberte)

Doba splácania (vyberte)

Akontácia (vyberte)

Poistenie PZP (vyberte)
ÁnoNie

Poistenie KASKO (vyberte)
ÁnoNie

Ak chcete urýchliť schvaľovanie priložte scan OP a VP

Predmet

Doplnujúce informácie

Ako spracovávame vaše osobné údaje si môžete prečítať TU

Máte otázku